Over Louis

Hallo,

Ik ben Louis Pot geboren in 1958, getrouwd in 1980 en sinds 1988 vader van een dochter. Na altijd in loondienst te hebben gewerkt ben ik op 1 januari 2004 als ZZP-er gestart. Tijdens mijn loondienst altijd bij aan bouw gerelateerde bedrijven werkzaam geweest. In het begin van de ZZP tijd eerst veel werkzaamheden gedaan voor een inbraakbeveiligingsbedrijf (oude werkgever) en voor een zonweringbedrijf.

Heb mezelf in de loop van de tijd meer toegelegd op het renoveren van badkamers, toiletruimtes en keukens, wat nu 80% van mijn werk is. Tevens doe ik divers verbouwing.- en timmerwerk, ben ik sinds 2006 dealer van Pirisol buitenzonwering en vanaf 2011 dealer van Aluxe veranda’s.

Door mijn nette werk en prettige omgang met de klanten enorm veel “mond tot mond reclame” gemaakt. Dit is altijd de beste reclame! Het was niet nodig om te adverteren want ik kon na afronding werk gelijk door naar kennissen, buren of familie.

Daarbij worden alle werkzaamheden van leidingen verleggen elektra etc. door mijzelf gedaan dus u heeft maar één iemand over de vloer. Tijdens het kennismakingsgesprek bij de klant thuis bespreek ik al uw wensen en geef ik u indien nodig advies.

Tijdens de werkzaamheden ben ik altijd met u in contact en komen we samen tot een resultaat waar u als klant zeer tevreden mee kunt zijn.

Mijn motto is: Als ik klaar ben bij u bent u tevreden.